A Woman Looking out of a Swimming Pool

Anikó

„20 éve hallottam előszőr a tartós szőrtelenítésről és azóta fontolgattam, hogy belevágjak. Erős a hajam és a szőrzetem is, így a tengerparton szinte naponta kellett borotválni a lábamat, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Tudtam a lézeres szőrtelenítésről, de az ismeretlenbe nem akartam belevágni. Szerencsére személyesen találkoztam Mónikával, aki profi hozzáállásával, kellemes megjelenésével könnyedén megnyert. Szívét-lelkét beleadja, előre tájékoztat a kezelés menetéről, folyamatosan érdeklődik és mindent elkövet a hosszantartó eredmény érdekében. Igényes a szalon is ahol dolgozik, és teljes diszkrécióra számíthat a vendég.

Örülök, hogy megcsináltattam a kezelést, teljesen más életminőséget jelent, álom jó dolog. Magabiztosabb vagyok bikiniben, nem kell külön készülnöm rá ha nőgyógyászhoz megyek…

Korábban a bőröm is megsínylette a sok borotválást, gyantáztatást. A lézeres szőrtelenítés után tökéletesen sima lett a bőröm és a hegek is eltűntek. A borotva vagy gyanta után a bőr bepirosodik, a szőrtüsző begyullad, mindig van valami amiért nem tudsz magabiztosan megjelenni a strandon.

Maga a kezelés csipkedős érzés, főleg az első néhány alkalommal. De a gyantához képest semmiképpen nem mondanám fájdalmasnak.

Halogatásom eredménye, hogy van néhány ősz szőrszál amit már nem lehet lézerrel eltűntetni. Ezért is sajnálom, hogy nem vágtam bele korábban. Fiatalon rengeteg frusztrációtól kímélhettem volna meg magam. A lányomnak viszont amint lehet megcsináltatom a tartós szőrtelenítést, ezt már eldöntöttem.

Szerintem nem igaz, hogy nagyon drága a kezelés. A gyantázás és a borotva sem olcsó, csak az már beépült az életünkbe és nem számoljuk ki, hogy éves szinten mennyit költünk rá.”

Gabi

„Ki az a nő akit ne érdekelne, hogy ne kelljen többé borotvát venni a kezébe. Én különösen szerencsés vagyok, nagyon jól reagáltam a lézeres szőrtelenítésre, egyből látványos volt az eredmény. Mónika azért figyelmeztetett, hogy két alkalom után nem célszerű abbahagyni a kezelést. Ő nagyon segítőkész, mindenre odafigyel és előrelátó.

 

A nyár sokkal könnyebbé vált a számomra. A munkatársaimnak is szívből ajánlottam, hogy tegyenek egy próbát. Sokan túl költségesnek érzik a folyamatot, de szerintem érdemes területenként haladni. Ha a hónalj elkészült, akkor befektetni a következő testrész szőrtelenítésébe.”

Anita

„A lányomon láttam, hogy mennyire zavarja és magamról tudtam, hogy milyen tortúra ez az egész szőrtelenítés. Sötét a hajunk is, rendszeresen gyantáztattunk, később magunk gyantáztunk. Egyébként is „szőrfóbiás” vagyok, maga a szőrzet zavar. Ápoltabbnak érzem magam epiláltan. Amikor Mónikától hallottam a tartós szőrtelenítésről belevágtam és rövid időn belül megtapasztaltam a hétköznapi előnyeit.

 

A tavalyi nyár már szőrmentesen telt. A lányom ahogy nagykorú lett ezt kapta tőlem ajándékba. Igazi nő, nagyon tudja értékelni ezt a szabadságot. Drágább beavatkozás, de bőven megéri, hosszú távon megtérül. Már néhány területtel is előrébb van az ember, nem kell egyből minden testrészen elkezdeni. Én ezt a terhet már letettem!”

Hajni

„Tartottam a kezeléstől mivel nem volt olyan ismerősöm aki már csináltatott lézeres szőrtelenítést. Viszont a gyantától pici fibrómák jöttek elő a bőrömön, ezért úgy döntöttem kipróbálom. Ennél kényelmesebb nincs is! Nem viszket, nem nő be, nem érzékeny, le tudok tekerni két edzést is egymás után, ami nagy előny spin-racing oktatóként. Azóta én ajánlom az ismerettségi körben és sokan érdeklődnek is. Van aki költségesnek tartja, de rendszeresen vannak akciós napok, így aki tényleg akarja el tudja kezdeni a kezelést. Mónika nagyon igényes a munkájára, a szalon elegáns és higiénikus.”

Bea

„Sok évvel ezelőtt az állam elkezdett láthatóan pelyhesedni és gyantáztatni kellett. Ilyenkor már 2-3 nap után érezni lehetett, hogy újra nő. A kozmetikusom hívta fel a figyelmemet a lézeres szőrtelenítésre, mint tartós megoldásra. Nehezen szántam rá magam, mert féltem, hogy még jobban megerősödik, esetleg rosszabb lesz. Nem úgy emeltem fel a fejem, mikor arra gondoltam, hogy lehet, hogy látszik.

Rászántam magam a tartós szőrtelenítésre. Mónika bátorított, hogy ne féljek, minden rendben lesz. Nem látszott az eredmény azonnal, de ma már csak 4-5 havonta kell egy emlékeztető kezelés az állandósághoz. Jó lenne ha készítettünk volna fotókat a kezelés előtt, érdekes lenne összehasonlítani az akkori és a mostani állapotot. Nálam tehát tartósság van nem véglegesség, de így is hatalmas könnyebbség ez a hétköznapokban. Nekem nem volt kellemes a kezelés, de így is megérte!”

Anita

„Jó néhány évvel ezelőtt Budapestre jártam az egyik klinikára lézeres szőrtelenítésre, de megdöbbenésemre nem volt a kezelésnek látható eredménye. Nem adtam fel könnyen, de sajnos a sokadik kezelés sem hozott megoldást. Arra hivatkoztak, hogy világos a szőröm. Nem kevés pénzt költöttem el náluk a semmire.

Mónikát régóta ismerem és arra bíztatott, hogy próbáljam ki nála is a kezelést. Mondtam neki, hogy jártam már lézeres szőrtelenítésre és csalódtam, nem hiszek benne. De olyan kitartóan invitált, hogy tettem egy próbát. Már az első alkalom után meglepően jó volt az eredmény. Lelassult a növekedés, elpuhult a szőr, sőt volt ahol egyáltalán nem nőtt vissza. 5-6 hetente járok hozzá és az általa használt lézeres szőrtelenítő gép hatékonyságának köszönhetően kézzel fogható az eredmény. Végre nem kell naponta borotválni a lábamat. Próbálkoztam én a gyantával is, de amellett, hogy elég fájdalmas elkezdett benőni a szőr, és viszketett is tőle a lábam. A lézeres szőrtelenítésnél ajánlott a rendszeresség, de tapasztalatból tudom, hogy az sem probléma ha megszakad a folytonosság, hatékonyan folytatható a kezelés. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon jó dolog.”

Eszter

„Kozmetikusként dolgozom és az egyik vendégemnél csodálkoztam rá, hogy mennyire tartós a lézeres szőrtelenítés. Működött, már 1 éve nem nőtt neki vissza semmi.

Erős szőrzetű vagyok és annyira elegem volt már, napi szintű problémát jelentett a szőrtelenítés. Sem a gyanta, sem a borotva nem jelentett tökéletes megoldást. Semmi kétség nem volt bennem, nagy szükségem volt rá, azonnal belevágtam. Ma már gondolkodás nélkül veszem ki az ujjatlan pólót a szekrényből, a jóhoz könnyű hozzászokni.

Sokan csodálkoznak amikor gyantázás közben Mónika kezelését ajánlom a vendégeimnek. Te a konkurenciát ajánlgatod? – kérdezik meghökkenve. De minek rendszeresen szenvedni a gyantával, ha van korszerűbb megoldás. Szívből ajánlom mindenkinek!”

tamas.jpg

Vaskó tamás

Íme az élő példa, az egykori magyar futballválogatott nagyszerű játékosa Vaskó Tamás személyében, hogy a végleges szőrtelenítés nem csak Hölgyeknek ajánlott.

Várlak benneteket sok szeretettel!