spa-locator-image.png

Prémium arckezelések

Pro-collagen korosodás elleni arcápolás

 

Ez a kezelés,amely kicselezi a finom ráncokat,és segít támogatni a bőr sejtszerkezetét.Bizonyított előnyei a tengeri ásványokkal feltöltött Padina Pavonica-nak és a vörös koralnak,hogy segítenek kitölteni a finom vonalakat,míg az indiai szeder csökkenti a bőr fáradtság,és elősegíti a ráncok ellazulását. A célzott nyirokkeringés masszázs újra energiával tölt fel és újra fiatallá teszi a bőrt. Az öregedésgátló,lehúzható maszk pedig ösztönzi a sejtműködést, valamint láthatóan javítja a bőr feszességét és rugalamsságát,így jutunk egy szép,táplált,fiatalosabb arcbőrhöz.
Időtartam: 75 perc
Összeg: 13000Ft

Pro-definition emelő és kontúr arcápolás

 

Ennek a csúcstechnológiának a segítségével áttörést érhetünk el a megereszkedett toka,arc és áll vonal helyreállításában.Ez az arckezelés segít visszaépíteni az arc szerkezetét.Az arjunát és csillagfürtöt tartalmazó áll-és állcsúcs maszk az arc rugalmasságán dolgozik,míg a többi anyag,nevesül a havasi gyopár és a tigrisfű tápanyagai és ős sejtjei támogatják a sejtközi állományt.A bőr struktúráját pedig egy igazán mélyen ható,izomtónust javító masszázs adja meg,amelyet a hajvonaltól a dekoltázsig terjedően végzünk el.A kezelés után a bőr kisimultabbnak és dinamikusabbnak tűnik,ezáltal az arcnak egy dinamikus,szépen megformált,fiatalos hatást nyújt.
Időtartam: 60perc
Összeg:14000Ft

Superfood PRO ragyogás arcápolás

 

Ez egy kiváló tápanyaggal felpörgetett kezelés,amely lökést ad a fáradt,fakó bőrnek.Gazdag kiváló tápanyagokban,alapvető ásványisókban és nyomelemekben: pl.magnézium,kálium,cink,A -és E vitamin.Ezek az anyagok képezik azt az ásványianyag hadsereget,amelyek segítenek beindítani a fáradt és kimerült bőr működését. Ez az amino aktív maszk segít helyreállítani az arcbőr elveszett nedvességét,mélyen táplál,méregtelenít és többféle erős és hatékony tápanyaggal látja el a bőrt,ami a működéséhez fontos.A bőr simább marad,teltebb és ragyogóan sugárzó- stresszmentes és az egészségtől majd kicsattan.
Időtartam: 60perc
Összeg:13000Ft

Dinamikus újraburkoló precíz héj arcápolás

 

Ez a nagyon hatásos kezelés,már felér az arcszobrászattal is.Célba veszi az öregedés jeleit,az tompa,fáradt bőr,az egyenletlen bőrtónust.Kifejezetten arra tervezték,hogy együttműködjön a bőr egyedülálló szerkezetével.Ez az úttörő,precíziós rétegezése az emzimeknek,három enzim réteget vesz igénybe,hogy eltüntesse az elhalt bőrsejteket,és felfedje ennek a kezelésnek nem mindennapi eredményét.Ez a rendszer egy erőteljes hámlasztást és bőrmegújulást eredményez,így az arc simább és fiatalosabbnak tűnik. A friss bőrnek ez egy új kezdet,amikor megállapíthatjuk,hogy még soha sem nézett ki jobban.
Időtartam: 60 perc
Összeg: 13000Ft

Elemis bőr különleges arcápolás

 

Testreszabva, a bőrtipusának megfelelően ez az arckezelés Kombinálja a tápláló növényi hatóanyagokat,az előírt maszkot és az egyedülálló keleti arcmasszázs technikákat. Bőre ezáltal mélyen tisztított lesz,így segíti annak ragyogását.Ezentúl bőrünk táplált és kiegyensúlyozott lesz.
Időtartam: 60perc
Összeg: 13000Ft

White brightening pigment tökéletesítő arcápolás

 

Ez az erőteljes kezelés helyreállítja az egyenetlen bőrtónust,célbaveszi a nem kívánt pigmentációjú bőrterületeket,valamint a bőrpír és a szeplőket.Ezt a kombinációját a fino, olajoknak és krémeknek,amely tele van a bazsarózsa gyökerének és a feketeribizli magjának hatóanyagaival,viszik fel az arcra mielőtt egy teljes emulzioval leöblítik.Végül ezúton távolítjuk el a melanint teljes mértékben.A C-vitamin bőrszín világosítóként viselkedik,mint egy erős bőrélénkítő,és további pigmentáció gátló.Az arcbőr így tartósan szín-korrigált és ragyogó lesz.
Időtartam: 60 perc
Összeg: 13000Ft

Fiatalító arcápolás

 

Ez a bemutatkozó arckezelés gyors és azonnali hatással bír.Valamint minden alkalommal-biztosan-feldobja a napodat.Maximális eredmény,minimális idő alatt!
Időtartam: 30 perc
Összeg: 9000ft