19.png

Lézeres

szőrtelenítés

Gyönyörű És Tökéletes Sima Bőr egész évben!

Szalonunkban a Primelase-HR (4800W) DIÓDA lézer a legmagasabb teljesítményének és a legújabb fejlesztésének köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy a tartós szőrtelenítést rendkívüli precizitással történjen.

A kezelések száma csökken, kényelmesen és biztonságosan elvégezhetővé válnak az év bármely szakaszában. Az új és egyedülálló technológiának köszönhetően fájdalommentesen, teljes komforttal végezhetünk tartós szőrtelenítést bármelyik testrészen, maximális hatással.

Miért ajánljuk ?

Fájdalommentes
Bármely bőrtípuson végezhető
Hűtött kezelőfej biztosítja a teljes komfortot
Egész évben végezhető
Rövid kezelési idő
Egyedülálló teljesítmény
A kezelt terület sajátosságától függően kevesebb kezelés is elegendő lehet.

Hogyan működik ?

A lézer fényének melaninban (a bőr és a szőrszálak festékanyagában) történő nagy fokú elnyelődése teszi ilyen hatásossá ezeket az eszközöket.
További előny, hogy a DIÓDA lézer fényének bőrbe való behatási mélysége a szőrtüszőket tökéletesen eléri, miközben nem melegíti fel a mélyebb rétegeket.
A lézersugarakon keresztül hatolva a bőrön a pigment tartalmú szőrtüszőkben nyelődnek el. A folyamat során keletkező hő hatására a szőrtüszők roncsolódnak, ezzel gátolva a kezelt terület további szőrnövekedését.

Milyen hosszú a kezelés ?

A kezelés időtartalma a kezelt terület méretétől függ.A Primelase-HR készülékek relatíve gyorsak, egy közepes területet (Pl. egy alkar) akár 5 perc alatt le lehet kezelni.

Fájdalmas-e a kezelés ?

A Primelase-Hr Technológiának köszönhetően a kezelés teljesen komfortos, a legtöbb kezelt páciens nem érez semmit vagy csak enyhe meleg érzetet tapasztalt.

Hány kezelés szükséges ?

Ez a kezelt terület sajátosságaitól függ és egyénileg is változó lehet. A szokásos kezeléssorozat hat kezelésből áll, de több kezelésre is szükség lehet.

v22.jpg
v1.jpg
28.jpg
111.jpg