Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil

7 990 Ft

Email

Product Description

(Nourishing Omega-Rich Cleasing OIl)

 

Mi ez?

Ez a tápláló tisztító olaj nyugtatja, puhítja és hámlasztás nélkül eltávolítja a szennyeződéseket a bőrről. A kamélia (amely gazdag Omega-9 savban) és a bőrtápláló Chia mag keveréke, amely hatásosan szabadítja meg bőrét a sminktől mialatt fenntartja a bőr természetes védelmi vonalait. A vitaminokban gazdag gránátalma pedig biztosítéka annak, hogy arca egészségesen és sugárzóan fog ragyogni.

 

Hatások:
– Gyengéden, de hatékonyan távolítsa el a sminket és a szennyeződést
– több, mint 90%-ban természetes olajokat tartalmaz
– Omega savakban és vitaminokban gazdag
– puhít, nyugtat és hidratál
– tiszta és egészségesen sugárzó kinézetet biztosít
– Az Elemis alapelveknek megfelelően állították elő:

Nincs benne parabén, SLS vagy SLES, DEA, asványi olaj származék és mesterséges színadalék

 

Összetevők:

Kamélia: másként a tél rózsájának is hívják, mivel január és március közt virágzik. Olaja a Tsubaki olaj, amely a japán nők szépség rituáljában is nagy szerepet játszik. Híres arról, hogy magas Omega 9 savtartalma van, amely nyugtatja a bőrt és javítja annak védelmi funkcióit is.

Chia mag olaj: Tradícionálisan nagy szerepet játszik a mayák és aztékok táplálkozásában. Azt tartják róla, hogy az energia, a kitartás és az erő forrása. Szélsőséges helyzetekben segít túlélni a megpróbáltatásokat. A Chia olaj az azték kultúrában az Omega 3 sav szuper forrása, annak az Omega 3-nak, ami táplálja és támogatja a bőrt.

Gránátalma-kivonat: A gránátalmáról bebizonyították, hogy nagyon magas a tápanyag tartalma, legyen az vitami, anti-oxidáns vagy flavonoid. Különösen gazdag C és E vitaminban, amelyek nagyban hozzájárulnak a bőr revitalizálásához és felfrissítéséhez.

 

 

HASZNÁLAT

Ujjbegyeivel masszírozza az olajat a száraz bőrbe minden reggel és este. Meleg vízzel habosítsa fel, majd öblítse le.