Jótékonysági program

[smartslider3 slider=2]

NŐK A NŐKÉRT ORSZÁGOKON ÁT

A WfWI egy non-profit szervezet, amely gyakorlati és morális támogatást nyújt a háborúk női túlélőinek. ELEMIS támogatottjai között van egy osztály csak nőkből, akik részt vettek egy egy éves programban Afganisztánban, ahol elnyerték azt a tudást, amellyel megélhetést tudtak szerezni maguknak és családjuknak.

Mellrák program

2002 óta áll az ELEMIS kapcsolatban a mellrák elszenvedőivel és túlélőivel. Minden évben szerepel termékeink között egy új rózsaszín termék, vagy szett, amely által támogatjuk az alapítványt. Ez az alapítvány csak Anglia területén működik; támogatjuk, gondozzuk és informáljuk azokat az embereket, akik valamilyen kapcsolatban álltak a mellrákkal.

A Nők jólétéért

Ez az alapítvány a nőgyógyászati és a női egészségügyi kutatások által létrehozott fejlesztéseket támogatja. Büszkék vagyunk arra, hogy támgatói lehettünk egy olyan technika tesztelésének, mint az új rádioterápiás technológia, valamint kimondottan a CyberKnife technika, amely egy úttörő magas-energiájú röntgengép.

GAVI Szövetség

GAVI elkötelezett a szegény országok nagyobb oltóanyag ellátottsága mellett. ELEMIS anyagilag támogatja a szövettséget azzal, hogy a 10 éves évfordulós PAPAYA ENZYME PEEL LIMITED EDITION eladásából vakcinákat vásárolnak. Több, mint 37000 gyermeket sikerült így beoltani Afrikában. Ez a vakcina pedig védelmet nyújt az 5 legsúlyosabb kór ellen.