Visszaadni, jótékonysági program


Az ELEMIS filozófiájába a 'visszaadás' elve is nagy szerepet játszik. Amíg azon igyekszünk, innovatív termékeket és kezeléseket hozzunk létre, arra is gondolunk, hogy megváltoztassuk azoknak az embereknek az életét, akik erre rászorulnak. Támogatásunkra olyan jótékonysági egyesületeket és eseményeket választunk, amelyek közel állnak hozzánk, és ahol valóban látjuk, hogy hatással vagyunk működésükre.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

NŐK A NŐKÉRT ORSZÁGOKON ÁT

A WfWI egy non-profit szervezet, amely gyakorlati és morális támogatást nyújt a háborúk női túlélőinek. ELEMIS támogatottjai között van egy osztály csak nőkből, akik részt vettek egy egy éves programban Afganisztánban, ahol elnyerték azt a tudást, amellyel megélhetést tudtak szerezni maguknak és családjuknak.

Mellrák program

2002 óta áll az ELEMIS kapcsolatban a mellrák elszenvedőivel és túlélőivel. Minden évben szerepel termékeink között egy új rózsaszín termék, vagy szett, amely által támogatjuk az alapítványt. Ez az alapítvány csak Anglia területén működik; támogatjuk, gondozzuk és informáljuk azokat az embereket, akik valamilyen kapcsolatban álltak a mellrákkal.

A Nők jólétéért

Ez az alapítvány a nőgyógyászati és a női egészségügyi kutatások által létrehozott fejlesztéseket támogatja. Büszkék vagyunk arra, hogy támgatói lehettünk egy olyan technika tesztelésének, mint az új rádioterápiás technológia, valamint kimondottan a CyberKnife technika, amely egy úttörő magas-energiájú röntgengép.

GAVI Szövetség

GAVI elkötelezett a szegény országok nagyobb oltóanyag ellátottsága mellett. ELEMIS anyagilag támogatja a szövettséget azzal, hogy a 10 éves évfordulós PAPAYA ENZYME PEEL LIMITED EDITION eladásából vakcinákat vásárolnak. Több, mint 37000 gyermeket sikerült így beoltani Afrikában. Ez a vakcina pedig védelmet nyújt az 5 legsúlyosabb kór ellen.