Beauty Works
Blog

Te is lehetsz dögös a strandon – Ajánló a Beauty WORKStől

Továbbra is hódít a trópusi minta, de erőteljesen jelen van a magasfényű és a bálnakék fürdőruha is a 2020-as divattrendben. Idén előtérbe kerültek a geometrikus, féloldalas modellek és a magas szabású bugyik. (tovább…)


A lézeres szőrtelenítés tényleg végleges megoldás?

Az fmc.hu újságírója Papp Brigitta is kipróbálta szolgáltatásunkat. (tovább…)


10 érv a Beauty Works lézeres szőrtelenítés mellett

Rövid kezelési idő és egyedülálló teljesítmény – 10 érv a Beauty Works lézeres szőrtelenítés mellett. (tovább…)


Így látják vendégeink 2.

Egyénre szabott kezelési tervet készítünk vendégeinknek. Sokaknál azonnal látványos a kezelés, másoknak hosszabb idő kell a sikerhez. E heti cikkünkben Bea, Anita és Eszter véleményét olvashatjátok. (tovább…)


Gondtalan nyár borotva nélkül – Így látják vendégeink 1.

Minden korosztálynak ajánlott a lézeres szőrtelenítés, ami a tavaszi ébredéstől a téli időszakig bármely évszakban elvégezhető. Vendégeink véleménye összecseng, mégis mindenki másként élte meg a kezelést. Első cikkünkben Anikó, Gabi, Anita és Hajni mesél a tartós szőrtelenítésről. (tovább…)


A Beauty Works titkos recept

Tökéletesen sima, selymes hétköznapok. A testszőrtelenítés nem a mai kor divatja. Az ókori görög és római nők sok időt töltöttek a nem kívánt szőrszálak eltüntetésével. Kleopátrának már saját receptje volt erre a célra. Ezen a blogon a mi high-tech titkos receptünket, a lézeres szőrtelenítést mutatjuk be, a Beauty Works szalon megálmodója, Horváth-Cserna Mónika segítségével. (tovább…)